skip to Main Content

 

Annamaria Marttila

Etnografia ja tutkimustyö
Annamaria.Marttila@redigen.com
+358 50 566 4150

– Motivoituneet ihmiset tekevät loistavaa tulosta.

 

 

Annamaria on kulttuuriantropologi (FM), terveystieteilijä (TtM, terveyshallintotiede)  ja medianomi (journalismi, AMK). Hän on tottunut haastattelija, aineiston analysoija ja kirjoittaja. Hän etsii mielellään uusia ja erilaisia näkökulmia ihmisten kanssa keskustellen ja toimien. Annamarialla on parinkymmenvuoden kokemus järjestötoiminnasta. Vaikuttamistyö, viestintä ja vertaisuus ovat siellä erityisen inspiroivia asioita.

Annamaria suuntautuu intensiivisellä uteliaisuudella ympäristöönsä. Hän tekee perusteellista jälkeä ja esittää asiansa innostuneesti muita innostaen. Annamaria pyrkii hakemaan asioihin jokaiselle sopivan ja juuri tuota henkilöä motivoivan näkökulman. Intohimo tekemiseen syntyy motivaatiosta, joka on oikean, juuri sinulle osuvan, näkökulman ja moottorin löytäminen asiaan.

Oppiminen ja hyvinvointi ovat Annamarian sydämen asioita. Jokainen tilanne, kohtaaminen ja vuorovaikutus on opin paikka ja mahdollisuus, tavalla tai toisella. Annamaria tahtoo auttaa ihmisiä hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja voimaansa. Ihmisten kanssa heidän motivoivan voimansa etsiminen ja löytäminen ovat tärkeitä ja auttavat ihmisiä voimaan hyvin työssään sekä työorganisaatiota menestymään entistä paremmin.

 

Jouni Hoppania

Innovaatiohallinta ja ekosysteemit
Jouni.Hoppania@redigen.com
+358 40 765 9233

– Jokainen hetki opettaa sinua, jos vain haluat niin.

 

 

Jouni on kokenut tietotekniikan, turvallisuuden sekä energia-alan konsernikettu. Taustana on kymmeniä vuosia työkokemusta kansainvälisistä konserneista ja huoltovarmuuskriittisistä toimijoista. Jouni ollut mukana muun muassa kansainvälisen konsernin maailmanlaajuisessa tietoturvan ohjaustoiminnassa.

Jouni alkoi harrastaa tietoteknologiaa internet-aikakauden alussa. Matka on jatkunut 80-luvun FidoNet-verkostoista tämän päivän pilvipalveluihin. Kokemusta on konkreettisesta GSM-tukiasemien teknologiasta ja TDMA-päätelaitteiden kehitystyöstä konsernien prosessien, strategioiden ja uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Jouni on “the fixer”: Ei löydy haastetta, joka olisi liian suuri. Kaikkeen löytyy ratkaisu.

Viimeisen viiden vuoden aikana Jouni on keskittynyt vahvasti startup-kulttuurin, toiminnan ja ekosysteemien oppimiseen ja rakentamiseen. Erilaisia kokeiluhankkeita on ollut kymmeniä alkaen energia-alan mikrogridin optimoinnista erilaisiin mobiilisovellushankkeisiin sekä useita startup-yrityksiä ja advisory board -tehtäviä. Viime aikoina Jouni on osallistunut hyvin aktiivisesti kymmeniin hackathoneihin, suunnittelu-sprintteihin, työpajoihin ja kehitysprojekteihin. Hän kuuluu myös Laurea AMK:n Enterpreneur Societyn hallitukseen tehtävällä Head of PR and partnerships. 

Jouni nauttii ihmisten, elämän ja kokemusten ainutlaatuisuudesta. Nopea toiminta, villi ideointi ja intensiivinen uppoutuminen tavoitteiden saavuttamiseen on herkkua. Jouni pyrkii nopeasti löytämään sen muuttujan, joka opettaa taas vähän lisää.

× How can I help you?