skip to Main Content

 

Jouni Hoppania

Innovaatiohallinta ja ekosysteemit
Jouni.Hoppania@redigen.com
+358 40 765 9233

– Jokainen hetki opettaa sinua, jos vain haluat niin.

 

 

Jouni on kokenut tietotekniikan, turvallisuuden sekä energia-alan konsernikettu. Taustana on kymmeniä vuosia työkokemusta kansainvälisistä konserneista ja huoltovarmuuskriittisistä toimijoista. Jouni ollut mukana muun muassa kansainvälisen konsernin maailmanlaajuisessa tietoturvan ohjaustoiminnassa.

Jouni alkoi harrastaa tietoteknologiaa internet-aikakauden alussa. Matka on jatkunut 80-luvun FidoNet-verkostoista tämän päivän pilvipalveluihin. Kokemusta on konkreettisesta GSM-tukiasemien teknologiasta ja TDMA-päätelaitteiden kehitystyöstä konsernien prosessien, strategioiden ja uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Jouni on “the fixer”: Ei löydy haastetta, joka olisi liian suuri. Kaikkeen löytyy ratkaisu.

Viimeisen viiden vuoden aikana Jouni on keskittynyt vahvasti startup-kulttuurin, toiminnan ja ekosysteemien oppimiseen ja rakentamiseen. Erilaisia kokeiluhankkeita on ollut kymmeniä alkaen energia-alan mikrogridin optimoinnista erilaisiin mobiilisovellushankkeisiin sekä useita startup-yrityksiä ja advisory board -tehtäviä. Viime aikoina Jouni on osallistunut hyvin aktiivisesti kymmeniin hackathoneihin, suunnittelu-sprintteihin, työpajoihin ja kehitysprojekteihin. Hän kuuluu myös Laurea AMK:n Enterpreneur Societyn hallitukseen tehtävällä Head of PR and partnerships. 

Jouni nauttii ihmisten, elämän ja kokemusten ainutlaatuisuudesta. Nopea toiminta, villi ideointi ja intensiivinen uppoutuminen tavoitteiden saavuttamiseen on herkkua. Jouni pyrkii nopeasti löytämään sen muuttujan, joka opettaa taas vähän lisää.

× How can I help you?